Saras önskemål med den här helgen som varit, det var SPACE. Hon ville att vi alla skulle tillbringa helgen precis så som vi själva önskade.

Under den här magiska helgen i Åre valde jag och Malin att ta bilen till Vålådalen för att springa Blanktjärnsrundan som Sara talat så gott om. Som hon dessutom har fångat på bild, precis så magisk som den rundan är. Kolla in Saras bilder från Blanktjärnsrundan här.

Blanktjärnsrundan består av varierande terräng där man passerar en tjärn med turkost vatten. Så vackert! Den varierande terrängen består av  hängbro, skog, myrar, och branta rullstensåsar under den cirka tolv klimeter långa rundan. Väldigt häftig miljö och är helt klart värt ett besök oavsett om du vill gå runt, springa eller cykla mountainbike.

Det första vi mötets av när vi närmade oss Vålådalen och framförallt kom fram till Vålådalen var flockar av renar som verkligen såg ut att må bra i den här miljön.

Nästa gång jag besöker Vålådalen och blanktjärn ska jag ta med mig fika och sitta vid det turkosa vattnet och njuta.

BlanktjärnBlanktjärnsrundan_åsa2Blanktjärnsrundan_åsa_craftBlanktjärnsrundan_malin3Blanktjärnsrundan_malinBlanktjärnsrundan_malin_1Blanktjärnsrundan_löpningBlanktjärnBlanktjärnsrundan_fjällenBlanktjärn_malin Icebug

4 svar på ”BLANKTJÄRNSRUNDAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.