Har landat i Åre hos den här fantastiska människan!

Vi ska fira Sara och att Träningsglädje.se fyller 10 år! En blogg som är framgångsrik och inspirerar extremt många personer inklusive mig själv. Sara gör många saker rätt. Inte minst att fira framgång. Framgång och hårt arbete ska firas. Sara är verkligen professionell, smart och extremt ambitiös med det hon gör. Inte rädd för att stå för det hon gör och samtidigt ödmjuk och har en extremt klädsam framtoning. En person som inspirerar mig både som vän och yrkesperson.

Åre tillsammans med Sara och andra härliga vänner kommer bara kunna bli hur bra som helst. Rubriken SaraLyx myntades under gårdagens bilresa mellan Stockholm och Åre. Sara har nämligen även extremt bra känsla för livet i stort och får ofta det mesta att kännas lyxigt. Just nu laddar jag för att ge mig ut på ett cykelpass här i Åre tillsammans med den här härliga människan. 

Åre_träningsglädje

Bild på Sara från ett annat Årebeök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.