Startade dagen med 2600 meter simning.

Mitt på dagen gav jag mig ut i solen på 15km löpning.

Kroppen är ett häftigt redskap eller maskin skulle vi också kunna säga. Det viktiga är att vi tankar kroppen rätt. Rätt bränsle för mig behöver inte vara rätt bränsle för dig. Ett av mina bästa bränslen är träning.

Under löpningen idag lyssnade jag på Jonas Colting och hans podcast Coltings Nakna Sanning. Jag tycker verkligen att Jonas går från klarhet till klarhet. Oavsett hur vi ser ut så ”älska din kropp”.

Det viktiga måste trots allt vara att vi mår bra. Jag ser ut som jag gör och du ser ut som du gör. Det är mitt ansvar att jag mår bra och ditt ansvar att du mår bra. Varför inte göra det yttersta för att kropp och själ ska må bra?

Klart att vi ska trivas med våra kroppar! Är det någon som du kommer att leva resten av ditt liv tillsammans med så är det dig och din kropp. Ansträng dig för att må bra och trivas!

åre_löpning_åsa-Craft-670x446

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.