För ungefär en vecka sedan så var vi på sommarens och 2015års middag.
Privat sällskap ”Pop- Up middag” med ESC Stockholm tillagad av bland annat en silvermedaljör i Årets kock. En otrolig middag och en härlig helhetsupplevelse. Johan och Carlos som driver detta gör det riktigt bra.

Riktigt bra råvaror och en hejdundrandes smakupplevelse på ett kreativt sätt med en riktigt lyckad mat-/dryckeskombination. Skulle gärna boka in en middag med härliga vänner och få maten serverad av dessa två kockar i samarbete med Buteljholmen i höst/vinter.


esc_stockholm_fresh vegetablesesc_stockholm_vegetablesfrommygarden esc_stockholm__esc_stockholm_hundesc_stockholm_hasselnutsbeetsesc_stockholm_hasselnutsandbeets esc_stockholm_beets esc_stockholm_brödsmör esc_stockholm_buteljholmen_ esc_stockholm_buteljholmen_champagne esc_stockholm_buteljholmen_franskaviner_ esc_stockholm_buteljholmen_inaction_ esc_stockholm_buteljholmen_inaction esc_stockholm_carlos esc_stockholm_chantarelle esc_stockholm_creamcheese_saffron esc_stockholm_dekoration esc_stockholm_detaljer_7Buteljholmen_esc_stockholm esc_stockholm_detaljer_8 esc_stockholm_egg_cabbage esc_stockholm_inaction esc_stockholm_johan_carlos esc_stockholm_JohanBackeus_CarlosAndrino esc_stockholm_JohanBackeus esc_stockholm_johanochcarlos esc_stockholm_kalv esc_stockholm_mackerel esc_stockholm_makrill esc_stockholm_makrillzuccini esc_stockholm_poupdinner esc_stockholm_smokebutteresc_stockholm_blueberryicecreamesc_stockholm_coffee_junipermadeleineesc_stockholm_junipermadeleineesc_stockholm_detaljer_6esc_stockholm_detaljer_5esc_stockholm_detaljer_4esc_stockholm_detaljer_3esc_stockholm_detaljer_2esc_stockholm_detaljer_esc_stockholm_buteljholmen_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.