Införde en härlig vana nu under sista semesterveckan med moronsim då jag bott precis vid en sjö och det var precis så enkelt som man alltid skulle vilja ha det. På med våtdräkten och ner i vattnet.

Idag hemma i Stockholm igen hängde jag på när Viktor, Mikaela och några andra Neptunsimmare som skulle starta lördagen med simning i Källtorpssjön i Nacka. De simmade långt och snabbt. Jag simande kort och inte så snabbt. Allt är relativt. Med facit i hand borde jag simmat lite längre när jag insåg hur långt de andra skulle simma.

Glad att öppetvattenångesten börjar lägga sig och jag kan känna lite flow. Det var riktigt skönt att simma idag.
HellasgårdenIndiebars_wipeout

 

Vi avslutade med Indie Bars på bryggan i Hellas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.