Efter Västerås bar det av till Västkusten för att inleda semester tillsammans med syster och hennes sambo. Väl i huset intill havet fick vi även besök av Sara och Kenth. Alltid lika härliga att träffa dessa två. Två människor som vet hur man tar tillvara på tiden och gör det bästa av den. Vi passade på att njuta av kvällssolen och de Bohuslänska vindarna genom att tända grillen och äta av Viktors grillbuffé.
grillat_södra_bohuslänGrillat_bohuslän

träningsglädjeGrillkväll träningsglädje

De två nedersta bilderna är lånade från Sara som jag tycker är en fantastiskt bra på att fånga tillfället på bild. Inspireras massor av Sara på många olika i sätt och ett av dem är hennes förmåga att se detaljerna som gör bilden levande och intressant.

Ett svar på ”SEMESTER PÅ VÄSTKUSTEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.