Helgen susade iväg och en ny vecka är igång igen. Kan summera en bra träningshelg som även gav plats för mycket annat. Umgås, byta vinterdäck, packa undan lite av det vintriga och deklarera. Ja ni förstår. Sådant som är skönt att det bara blir gjort.

Startade helgen och fredagskvällen med att rasta min stålhäst en sväng. Det är verkligen helt underbart att det är ljust om kvällarna igen. Kanske blev jag lurad av de ljusa kvällarna och därav kände att jag han med så ovanligt mycket. Oavsett tycker jag att vi är värda allt ljus vi kan få.

X-Kross Sportglasögon-havetMerckx_havet

2 svar på ”Kvällscykling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.