Januari startade bra med ledighet och Åre. Träningsmotivationen och träningen kan ses som godkänd för januari månad. Har fått till helheten med jobb, träning, mat och sömn väldigt bra under den här månaden vilket har haft en betydande roll för att jag kan summera januari till fin start på 2015. Jag har lyckas hålla mig borta från så mycket negativ stress som möjligt genom att planera bra och hålla mig till mina planer utanför jobbet.

1 februari fick börja med en rejäl sovmorgon därefter har jag vara slöat mellan frukost och lunch inför kommande träningspass.

Nu kör vi ett minst lika fint februari!

träningsglädje

2 svar på ”JANUARI 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.