Laddar inför cykelsäsongen på alla sätt och vis. Cykling är ingen billig sport, det gäller att sprida ut utgifterna. Ny cykelhjälm från Bikester som ska matcha ny cykel. Har en hjälm med väldigt mycket färg sedan tidigare (jag gillar färg). Tyvärr matchar den inte alls cykeln. För det är väl viktigt?

Den här gången tänkte jag att något stilrent och smidigt skulle få styra valet av hjälm. Det finns en rad olika hjälmar och varumärken. Gick igenom den här sidan och beslutade mig för att den här svarta Giro kommer att passa mig bra. Hoppas på att lite mer färg i cykelkläderna i stället.

girogiro_cykelhjälmGIRO_BIKESTER_CYKEL

3 svar på ”CYKELHJÄLM”

    1. Tack! Tycker att det känns som att den sitter riktigt skönt. Har överdoserat andra färger ett tag så det blir bra det här mot en svart/röd cykel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.