Kan vara så att jag har hittat en ny lördagsrutin som får mig att må väldigt bra. Starta helgen och lördagen med simning. Jag har en man som simmar flera pass i veckan och den gruppen kommer jag aldrig att kvala till. Inget mig emot. Tar gärna simningen i min egna takt.

Körde mitt första frisimspass i 50 meters bassäng idag. Blev tvungen då det var tävlingar i 25an. Har aldrig haft en tanke på att simma i 50 meters basängen just för att jag inte är kanon på simning. Efter några längder förstod jag 50 metersbana passar bra för mig som inte gör voltvändningar. Skönt med färre vändningar.

Just nu jobbar jag på att hitta lugnet och en bra känsla i vattnet. Jag har en tendens att stressa upp mig och på så sätt få lite problem med andningen. Som resulterar till att jag håller andan. Jag behöver slappna av mer. Ska även träna mer på att hitta ett bättre vattenläge för att få bättre flow i vattnet. Just nu jobbar jag med fel muskler och benen blir väldigt tunga.

Har fått som uppgift att träna på ”Köttbulle/Spagetti” Kryp ihop och flyt som en köttbulle, sträck ut kroppen och flyt som en spagetti. Just för att hitta känslan över vilka muskler som ska kopplas på för bästa vattenläget.

GetSpeedoFit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.