Stockholm har många härliga löparrundor beroende på vad man vill åt. I går under rundan runt Kungsholmen tänkte jag mycket på vilka rundor som jag gillar bäst att springa här i Stockholm. Löpning är ju av den fantastiska kalibern träningsform att den går att utföra precis var än du befinner dig.

För min egen del kan miljö och omgivning göra mycket för motivationen. Några av de rundor som inspirerar och motiverar mig i min hemstad Stockholm är som följer utan inbördes ordning.

Har du någon runda i Stockholm eller någon annanstans i Sverige som jag inte får missa om jag har vägarna förbi?

  • Skogen på Värmdö: Terräng och obanat
  • Kungsholmen runt: Personligen tycker jag att det är riktigt motiverande att möta många andra löpare som man faktiskt gör under den här rundan. Oslagbart att få springa så mycket längs vattnet. Lika fint dag som kväll. Min absolut favorit bland kvällsrundorna
  • Nacka reservatet: En runda närmare naturen. Du möter alltid andra löpare eller cyklister här. Hellas är en härlig mötesplats för sportintresserade under alla årstider.
  • Årstaviken runt: Fin söderrunda kuperad på ett sätt som jag gillar. Även här möter du som oftast andra löpare
  • Intervaller: Värmdövallen, Kristinebergs IP och Stadion
  • Backintervaller: Liljansskogen

Run_TheNight_NikeBild efter gårdagens kvällsrunda längs Kungsholmen/Norr Mälarstrand.

 

4 svar på ”Mina favoritrundor för löpning i Stockholm/omnejd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.