Ett av mina mål med 2015 är att cykla mer.  Jag har ingen cykel med dubbdäck så tyvärr måste jag vänta med utomhuscyklingen ett tag till. Men jag älskar vinter och skidåkning och den som väntar på något gott…

För att hålla igång cykelbenen så har jag lovat mig själv att ta några cykelklasser eller cykla trainer. Vill inte vara helt oförberedd när säsongen drar igång. Idag körde jag cykel på SATS för Jaime. Kan varmt rekommendera Jaimes klass på SATS Stadshagen onsdagar kl.18.30.

cykling

4 svar på ”Cykelåret 2015”

  1. Brukar cykla med Jaime men tog en vilodag idag. Kanske ses där någon gång under vintern. Längtar också efter vår och härliga cykelturer. Tids nog…

    1. Typiskt då :) Ja vi kommer definitivt att ses där. Bra cykelinspiration och träning.
      Vi ses! Kanske redan nästa vecka om det passar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.