SUPPER

Vi träffade våra Åre-vänner Pernilla och Sara för att äta Sydamerikans mat.
Supper är en restaurang som passar jätte bra att gå till med med nära vänner. Konceptet bygger på att gästerna beställer in x-antal rätter som man sedan delar på. För vår del som var fyra personer och kunde komma överens blev det riktigt bra.
Trevlig miljö och härlig personal!

IMG_8693-2-supper-åre-åsa

IMG_8705-2-supper-åre-tacosBilder lånade av Sara.

ÅREHYDDAN

Vi var på invigning av Årehyddan där vi välkomnades vi av Björn Salomonsson, Peter Glyt, Henrik & Magdalena Forsberg samt Magnus Claesson. Årehyddan ligger nära Bergbanans mellanstation, i kanten av Stjärnbacken. Närmaste lift är VM6an.
Det finns gott om plats för matgäster och en scen som i stort sätt alla gäster kommer att se oavsett var de sitter. Årehyddan är tänkt att bli en attraktiv mötesplats där musik kommer att vara en stor del i kombination med mat.

IMG_8783-årehyddan

IMG_8794-årehyddan Bilder lånade av Sara.

FJÄLLPUBEN

Markus Aujalays restaurang i Åre var ett annat restaurangbesök som vi gjorde under de här Åre-dagarna. De serverar norrlandsinspirerad mat i mysig miljö där du kommer att se en hel del korsstygn, bonader, broderier och trasmattor. Restaurangen ligger mitt i byn på en bakgata. God mat, trevlig personal och en charmig restaurang!

åsaoviktor

ÅRE BAGERI– en fjällklassiker som har funnit så länge jag kan minnas.
Här blev det både lunchbuffé och fika.

sara_craft_åre

varmchoklad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.