Hösten har tagit fart. Det är för mig som att vända på ett blad. Lite av en nystart.
HÖST= NYSTART. Det är en frisk känsla många är tillbaka med mycket energi. Inte minst känns luften väldigt frisk under löpningen. Hur känner ni inför hösten?

Nike_sweden_run

Nike_running_11

2 svar på ”NYSTART”

  1. Jag gillar hösten men har inte riktigt fått ordningen på den här. Dels är jag skadad (och därmed väldigt frustrerad) och dels kom den på så himla snabbt. Från 30 grader och sol, till 15 och ösregn över en natt… Så jag har gett mig själv ett par dagar för att sura i soffan innan jag rycker upp mig. Tiden i soffan lägger jag på att planera in roliga saker att se fram emot för livet är för kort för att sura bort en hel årstid.

    1. Å Kari jag förstår precis din frustration. Helt rätt i att sura ordentligt en kort stund för att sedan ta en kraftansträngning och hitta tillbaka. Det går upp och ner innan man är tillbaka. Men som du skriver livet är för kort för att inte göra det bästa av det. Heja dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.