Ikväll möte jag upp bästa löparcoachen Kenth. Jag ville testa formen på 5000 meter och se vad kroppen går för så här i starten av löpträningen, efter någon månad med rätt lugn och ostrukturerad löpning. Jag har joggat igång men tänker att nu måste det bli mer uppstyrd löpträning framöver. Behöver det för att hålla löparglädjen uppe.

Behöver de där ”spyjobbiga” passen. Ska bli jätte kul efter några år med långdragen skada få lite mer kontinuitet i löpträningen och fler riktigt jobbiga pass. Stort tack Kenth för taktiskt bra upplägg för att få mig att hålla jämn fart. Hade en tid som jag hoppades att kroppen kunde fixa idag och med Kenths hjälp gjorde jag det. Det blev ett fint startskott för att komma igång med träningen.

Kenth som springer maran på betydligt snabbare genomsnittsfart än vad jag sprang mina 5000m på idag, gjorde en grym insats på Stockholm Maraton igår. Vilken hjälte som ställer upp och coacha mig så här dagen efter. Å andra sidan var mitt max rent ut sagt en söndagsjogg för honom.

Bilderna få tala för sig. Nu måste jag sova.

löptest5

löptest6

löptest8

löptest7

löptest10

löptest1

löptest2

3 svar på ”LÖPTEST”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.