Sportarmband eller iPhone-armaband att ha under träningspasset var inte så tokigt. Jag springer inte jätte ofta med musik. Men kan springa med podcast då och då när jag ska ut och springa en skön runda. Har tidigare haft mobilen i handen. Det har fungerat bra, men skönt att slippa. Nu har jag fått möjlighet att testa ett sportband från Belkin för iPhone 5.

Förvånad över hur bra armbandet sitter på armen. Har jag löparjacka som har lite glatt material som på bilden, då kan den hasa runt lite. Men betydligt bättre att ha den på armen än i handen. Även om jag inte lyssnar på musik eller podcast jätte ofta under mina rundor så har jag gärna med mig mobilen på min löprunda då jag registrerar mina rundor på Nike+ Running App eller kanske vill ta en bloggbild efter eller innan passet.

Belkin2

belkin4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.