Igår simmade Viktor sin gren som verkar ha varit huvudmålet med SM. Distansen 800 meter där han drog till med ett silver. Idag körde han lite kortare distanser för skojskull. Beundrar Viktor som även kör tävlingar för att det kan vara kul att testa och se hur han ligger till. Jag tycker att det här visar på viljan att vilja utvecklas. Speciellt kul att se Viktor simma medley. Jag blir så fascinerad av de som kan simma alla simsätt så bra.

SM i Sundsvall har varit bra och bjudit på många rekord. Världsrekord av bland annat Maria Norberg och Lars Frölander. Daniel Lönnberg kammade hem europarekord. Mikael Rosén nordiskt rekord. Det blev många fler rekord, jag kan inte alla. Det tar på krafterna att sitta i en varm simhall en hel helg. Sista dagen imorgon. Simmarna är på bankett just nu och jag njuter av att softa tillsammans med mina föräldrar i deras soffa.

Här kommer några bilder på Viktor under medley.

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Pernilla simmade också jätte bra och kammade hem en hel del medaljer.

Masters-SM i Sundsvall

Masters-SM i Sundsvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.