Jag älskar mina måndagar. Speciellt när jag får avrunda som idag, med rörlighet i 38 graders värme. Jessica som är instruktör på klassen får mig verkligen att fokusera och tycka om det jag gör med kroppen där och då. Jag vet att min kropp har begränsad rörlighet i vissa lägen. Det är precis därför jag är där. I det här rummet finns igen som helst prestation när Jessica stänger dörrarna. Jag släpper allt annat och börjar fokusera på det jag ska göra. Jessica är en instruktör helt i min smak. Tydlig med en ödmjuk och positiv ton av inslag med lätt humor.

På det är passet känner jag mig lugn och jag kan verkligen släppa alla andra tankar. Känner igen press eller stress. Jessica guidar oss på ett pålitligt sätt. Man märker att hon har bra känsla och kunskap om hur kroppen fungerar. Nu råkar jag veta att hon verkligen har det. Som deltagare litar jag på Jessicas ord och omdöme när det kommer till den här träningsformen. Utmanande och säker träning.

Jessica berömmer oss för att vi är duktiga på att lyssna och ta till oss av hennes instruktioner. Jag skulle vilja berömma henne för att hon är så extremt bra på att vägleda oss. Det går inte att ta miste på hur, vad och var. Bästa guidningen.

hotmojo

hotmojo1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.