Dagen till ära vaknade jag upp utan röst. Försöker vara tyst men väser fram ord när frustrationen sätter in. Trist att inte ha någon röst. Tur att man inte behöver prata så mycket när man åker skidor. Vi spenderade förmiddagen ute i backen. Testade fjällgårdsexpressen och sadelexpressen. Sadelexpressen var riktigt varm och härlig att sitta i. Backarna runt om sadeln var de vi åkte mest i idag.

Sadelexpressen

Efter förmiddagsåkningen nyårslunchade tillsammans med fina vännerFjällgården som är en av Åres restauranger mitt i backen. Vi avslutade skiddagen med en varmchoklad i soffan innan vi om några timmar ska till och styra upp nyårsmiddag med familjen. Förhoppningsvis kommer vi kunna fira in 2014 och tolvslaget till Kenths fyrverkerier.

                               GOTT NYTT ÅR FRÅN ÅRE!

FJällgården

Fjällgården_Åre

2 svar på ”NYÅRSLUNCH PÅ FJÄLLGÅRDEN!”

    1. Tack detsamma Henrik! Vi ses säkert på något gym eller annat träningssammanhang under 2014. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.