För ett tag sedan bloggade jag om att jag behöver simproppar när jag simmar. Köpte ett par från Speedo som var en eller två  storlekar för stora för mig. Fick många tips av er och ett återkommande var att jag skulle titta på apoteket. Det blev de här som som du ser nedan, vilka är betydligt mindre och dessutom har ett band som jag kan stoppa in i badmössan. Kanon! Förhoppningsvis resulterar det här till mindre svinn på simproppar. Bra tips! Tack tack… Simningen blev något helt annat för mig som öronbarn med simproppar.

SIMPROPPAR FRÅN APOTEKET simproppar

4 svar på ”SIMPROPPAR FRÅN APOTEKET”

  1. Jag har själv likadana öronproppar. Fungerar hur bra som helt att simma med. Jag var också ett öronbarn så öronproppar är ett måste för mig när jag simtränar. Jag använder även öronpropparna på konserter, uteställen, bio samt ibland på spinning och andra grupptärningspass. Jag är rätt ljudkänslig och får ont i öronen om jag inte har öronproppar. Lycka till med propparna och hoppas de fungerar bra för dig i simbassängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.