Sara är en fantastisk människa på många sätt. Hon har precis släppt ett nytt podavsnitt där hon till min stora glädje berör många av de tankar jag har haft under den senaste tiden. Eller för att vara mer korrekt. Hon beskriver hennes egna tankar som råkar matcha väldigt bra med mina. Podcasten du ska leta efter Träningsglädje TALKS – ”Det sorgliga med hälsotrenden”.

En av många egenskaper som gör att jag gillar Sara så mycket, är att hon är extremt bra på att sätta ord på känslor och tankar. Startade min kvällsjogg med 13 minuter fin pod. Ta en kvart du med att lyssna på den här poden. Varför inte under en löptur. Luften är extremt lätt att andas just nu och poden är ett fint sällskap. Glöm inte reflexerna!

Tack Sara för du kan konsten att sätta ord på dina kloka tankar och framförallt för att du delar med dig av dem.

Träningsglädje TALKS

3 svar på ”Det sorgliga med hälsotrenden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.