Tycker att jag haft en hyfsat bra utvecklingskurva på simningen under sommaren. Nu känns det dock som jag fastnat lite och behöver en motivationsskjuts. Det fick det bli en simhallsdate för att hitta tillbaka till simglädjen. Skönt när träningen mellan varven få vara väldigt kravlös och innehålla mer skratt än just träning. Många skratt blev det, men också teknikträning. Kanske dags att hitta en grupp att simma tillsammans med någon eller några gånger i veckan?! Fastande någonstans kring det här med voltvändningarna. Det blev en kullerbytta och inget mer. Nästa steg blir nog inköp av ett par öronproppar innan det blir fler kullerbyttor i vattnet.

Simning

Simning

3 svar på ”Simsällskap”

 1. Skaffa öronproppar du med. Det är hur skönt som helst att slippa få vatten i öronen när man simmar som inte vill komma ut. Själv har jag alltid öronproppar när jag simmar eller badar. Så skönt att slippa gå med lock i öronen i flera dar för att man vatten i dem. Tycker dessutom att man koncentrerar sig bättre på andningen när man har öronproppar på sig. Beror nog på att andetagen hörs lite tydligare. Kan verkligen rekommendera att testa öronproppar.

  1. Jag måste nog göra det. Idag hade jag jätte mycket problem med vattnet i öronen.

   Köper du på apoteket eller har du speciellt simanpassade?

   Tack för rekommendationen. Ska definitivt testa det.

   1. Jag har några gamla musik och simproppar från apoteket. De ser ut som gröna julgranar med gul stam. De fungerar kanon för mig. Tror dock inte längre att de finns kvar på apoteket. De de har nu är gröna och inte alls lite sköna i alla fall i mina öron. Vet att en del av mina simkompisar kör med apotekets silikonproppar som man formar till som ett lock och placerar över hörselgången. Hoppas du hittar några simproppar som fungera för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.