Förutom just själva träningen så brinner jag för allt runtomkring den. Tävlingar, event, sociala medier men inte minst träningskläder. Det är fantastiskt kul att ge sig in i djungeln av kläder och skor. Kolla material som finns på marknaden hur designen är utformad, färgerna och hur de marknadsförs. H&M med många fler stora kedjor tar sig mer och mer in i sportbranschen. H&M med deras kollektion Athletic Pulse. Medan vi som konsumenter njuter av nuvarande kollektion är teamet bakom dem är betydligt mycket längre fram i tiden. Som varumärke är det verkligen snyggt och smakligt när det finns ett helhetskoncept. Passform och kvalité känns oerhört viktigt. Men jag ska inte sticka under stolen med att ytan, själva designen är relevant.

Hur har du det i din träningsgarderob där hemma?

Har du hittat någon favorit bland varumärkena som finns ute på marknaden eller är det en blandad kompott av olika?
H&M

Bilder lånade från H&M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.