Som relativt ny på frisim har jag kört många simpass utan någon speciell plan. Mer än att kunna andas, flyta och inte drunkna. Det var först för någon vecka sedan när jag tränade med min brorsdotter som jag följde sammansatta pass gjorda av henne tillsammans med hennes coaching. Det är först nu jag känner att jag har tillräckligt med kött på benen för att köra strukturerade simpass på egen hand. Innan kändes det som att jag inte hade någon aning om den här sporten. Simning.

Dagens pass- Intervallpass.

  • 200m insim
  • 8×25 teknikövningar med dolme och paddlar
  • 40×25 1 lös, 1 hård och vila cirka 15 sekunder. Förmodligen blev det längre vissa set
  • 100m löst

Speedo simsaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.