Jag hade simning på träningsschemat idag. Måste utvecklas för att hitta simglädjen igen. Har stått stilla efter crawlkursen. Viktor tittade lite snabbt på mig innan han själv skulle köra sitt pass. Han har inte riktigt tid för att coacha mig just nu då fokus ligger på sin egen träning nu innan tävling. Fick lite feedback. Jag är tydligen ”för snäll mot vattnet”. Körde första delen av passet ”snäll” innan Viktor kom och andra delen efter en stund i solen mer ”aggressivt”. Vilket har med min isättning av handen att göra. Viktor är en bra coach, tyvärr är jag lite av skomakarens barn. Ja ni fattar. Nästa pass måste jag träna på benspark. Den är obefintlig just nu.

Hade tänkt cykla en kortare runda nu på kvällen. Hamnade istället i divanen med en ramlösa och favoritsmaken – äpple. Är det semesterdag så är det.

2XU

Värmdö

POC Clothing

Bilder från dagens solpaus på Eriksdalsbadet.

Speedo Eriksdalsbadet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.