Välkommen juni och sommar! Tänka sig vad en helg kan gå fort och en ny vecka har redan börjat igen. Har haft en härlig helg och när man har kul går det snabbt. Känner med fylld av energi efter ett vackert bröllop och ett mysigt ettårskalas. Har fått värdefull tid tillsammans med familjen och lite träning på det.

Framför mig har jag en vecka med en röd dag och ledighet, vilket kan betyda en bra träningsvecka. Man får passa på att klämma in härlig tränning när det finns bra med tid för att hitta en balans mellan återhämtning och träning.

naprapatlandslaget

pilatesboll

after running

Lite bålträning efter ett löppass.

Bröllop

Bröllop

Bröllop

 Robert Pettersson

Bröllop

Bröllop

Vackert bröllop!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.