Årets första cykelpass utomhus föll dagen till ära. Härligt att äntligen komma ut. Viktor har cyklat utomhus ett tag nu, medan jag själv har dragit på det och skyllt på att jag inte haft kläder för vårcykling. Idag tog vi sällskap. Viktor såg stark ut när han drog iväg och jag hade svårt att hänga på, men han var snäll och vände om i omgångar för att cykla med mig till och från. På så sätt fick han ut lite mer av sitt pass. Jag fick tillräckligt av mitt pass.

Det var skönt att komma ut trots att mina ben kändes klena. Skönt att första passet för i år är gjort. Jag tycker alltid att det tar emot lite inför första rundan. Har världens bästa kille som peppade mig idag. Att det sedan var strålande sol gjorde inte dagens cykelrunda sämre. En bra första runda i en väldigt rosa outfit.

Cycle Corner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.