Äntligen är jag tillbaka på Nike Run Club igen efter en lång period kantad av annat jobb. På kvällens Run Club hade Jessica satt ihop ett kombinationspass. Någon av er kanske undrar vad det innebär? En kombination innefattar ofta två olika moment.

Som att du innan dina intervaller gör en rad löpstyrkeövningar för att trötta ut dina ben. Därefter ger du dig iväg på de planerade intervallerna. Syftet är att du ska tvinga kroppen till att lära sig att springa trots att benen redan är ordentligt trötta.

Personligen tycker jag att det är grymt bra träning och speciellt om man ska genomföra lopp som är mer kuperade. Man kan även uppskatta träningen man lagt ner, den dagen det är tuffa vindar. Kombinationspass är utvecklande träning.

Tack runners och ledarkollegor för härlig energi!

Nike Run Club

2 svar på ”Kombinationspass”

  1. Någon gång SKA jag våga mig dit – men kan man vara med trots att man är långsammast i världen?

    1. Stine kom nästa onsdag. Jag lovar att du är inte långsammast i världen. Alla kan vara med. Inget jag bara säger. Så är det. Hoppas att vi ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.