Har haft semester från jobb och blogg sedan i torsdagskväll. Det blev fredag. Solen sken och det var helt vindstilla. En dag som blev fylld med kärlek, många fina minnen, tårar och saknad. En hel dag tillsammans med min familj och släkt som betyder väldigt mycket för mig. Jag är så innerligt glad att jag har fin kontakt med dem, men även med Viktors familj. Ni betyder mycket. Kände mig tom när jag vaknade igår. Tänker på de närmaste. Vi valde att ta oss till skidspåret. Att få vara utomhus gör gott för kropp och själ. Solen var med oss även hela dagen igår. Delar av familjen fick en eftermiddag tillsammans på isen innan det blev dags för middag hemma hos min äldre bror och hans familj. Det känns fint att fånga dagen.

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.

Cycle Corner

Älska snö

På isen

IMG_6922

Glädjeskutt

Glädjeskutt

Friluftsdag

Friluftsdag

Friluftsdag Sundsvall

Friluftsdag Sundsvall

Friluftsdag Sundsvall

Friluftsdag Sundsvall

Friluftsdag Sundsvall

VL HÄLSA

Friluftsdag i Sundsvall

6 svar på ”Friluftsdag i Sundsvall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.