Jag har yogat idag igen! Idag hamnade jag på Yogayama tillsammans med en fin vän. Börjar bli en härlig trend det här. Ibland startar veckorna bra och andra gånger väldigt bra. Idag blev det Yin Yoga 90 minuter. En upplevelse på många sätt. Kul med en instruktör som verkligen överraskar och tillåter skratt. Nu mår kroppen väldigt bra och ska få sova innan en ny dag knackar på dörren.

YIN YOGA beskrivs som en terapeutisk approach inom yoga. Den är meditativ och positionerna hålls länge för att komma åt kroppens djupt liggande bindväv. Yinyoga balanserar energi och cirkulation mycket effektivt.

Yogayama

 

2 svar på ”Ni kommer inte att tro det”

  1. Åhhhh Jag ÄLSKAR Yin-yoga! Vår käre vän Sara lurade med mig en gång och sedan dess är jag fast! Men jag gör det på tok för sällan. Va Yogayama Yin bra?

    1. Ja jag vill också gå mer på yin nu. Ja det var bra och speciell. Men speciell på ett bra sätt. Eva heter yogafröken som gick för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.