Har man vägarna förbi Stockholm eller rent utav bor här och gillar att dansa. Då MÅSTE man ta en eller flera klasser för Åsa Fornander. Åsa är nämligen en av de mest härliga och pedagogiska dansfröknar jag känner. Jag tog en klass för henne igår på The Nike Blast och trots att jag inte dansat på år lyckades jag hänga med hyfsat och framförallt hade jag roligt och blev berörd. HÄR hittar du Åsa.

IMG_5059

IMG_5075

IMG_5080

IMG_5085

IMG_5099

IMG_5104

2 svar på ”Tips på härlig dans!”

  1. Helt klart en av de grymmaste klasserna jag tog under helgen! Kul, inspirerande och lagom avancerat för att även jag skulle kunna hänga med och bitvis känna att jag faktiskt dansade :)

    1. Håller med dig Malin. Älskar Åsas musik, koreografier och pedagogik. Åsa kör på SATS om du vill ta fler klasser för henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.