Imorse sov jag länge. Kände mig lite deppig över att vara tillbaka till ett smutsigt och nästintill snötomt Stockholm. Tog det lugnt och kollade herrarnas slalom från Zagreb och på Tour de ski Finalen. Följde andra åket i bilen påväg till Sportlife Östermalm eller Nordic Wellness som det numera heter. Där jag skulle cykla tillsammans med Viktor. Vi kopplade upp herrarnas Tour de ski Final i cykelsalen. Den grymma stigningen som de tog sig igenom gjorde att jag blev peppad upp till öronen. Vi avslutade dagens cykelpass med 90 minuter cykel för Jaime. Jaime är en cykelinstruktör helt i min smak. Han bjöd på en cykelnära klass, med bra musik och grym pepp. 160 minuter cykel fick mig på betydligt bättre humör trots att jag kände mig rätt dränerad efter klassen. Bra söndagsträning.

En svettig hög med rosa cykelkläder från Cycle Corner, Sport bh från Casall, cykelskor från Diadora, Nike Free, strumpor och sleeves från GoCoCo. Body Butter från The Body Shop, duschkärm från Dharmazone, handuk från SATS och en skopåse från Asics.

Träningskläder

3 svar på ”160 minuter cykling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.