Åre är magiskt. Jag hinner inte med någon årskrönika då jag vill försätta att njuta av fjällivet. Istället bjuder jag er på bilder från dagen. Jag och Viktor var i backen strax efter kl.8 imorse. Sista skidåkningen för 2012. Vi åkte fram till lunch då det var dags att träffa Kenth och Sara för en lång och mysig nyårslunch på Buustamon. God mat och fint sällskap gjorde den här dagen.

Här i stugan står kocken i köket medan vi andra hoppar i nyårsdressen. Nu vill jag önska er alla ett riktigt gott slut och ett gott nytt.

Happy new year!

Åre

Skidåkning i Åre

Skidåkning i Åre 1

Åre

Åre 16

Åre 15

Åre 14

Åre 12

Åre 10

Åre 9

Buustamon 4

Buustamon

Buustamon 2

Buustamon 1

Buustamon

4 svar på ”Buustamon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.