Vilken härlig skiddag det blev. Vi mötte upp min syster med sambo i Duved under förmiddagen och åkte i backen tillsammans med dem under några timmar. Det spelar ingen roll vad man har för skidor om man inte har ben som fungerar. Till nästa säsong måste jag träna BEN. Viktors tuffa träning under hösten verkar ha gjort sitt. Även min halvdana träningshöst har gjort sitt men inte till lika positivt resultat. Cykling verkar vara the shit för skidåkningen. Vi var i backen till det att mörkret landade över Duved och Åre innan vi återvände till Copperhill.

Skiddagen avslutades med längdskidåkning i Björnen tillammans med Viktor och min bror. Extra bonus att få hänga lite med syskonen när man är ledig. Nu är det dags att avrunda dagen med en bastu. Vi har både utomhuspool och bastu här vilket inte är helt fel efter en lång dag i backen och spåret.

Tack för idag Åre!

2117

2117

Norrøna

2117

Skidor: K2, Hjälm: K2, Goggles:K2 Skidkläder: 2117 Of Sweden, Handskar: Hestra 

 

4 svar på ”Duved”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.