Den här dagen började med havregrynsgröt, ägg, mammas hembakta nötbröd och kaffe till det. Det stod skidåkning på dagens agenda. Rundan startade med fem sköna kilometrar uppvärmning sponsrad av träningsglädje följt av ytterligare 15 kilometer sponsrade av andra fina människor. Just nu har jag fått ihop 14 mil skidåkning i Junos namn, där pengarna sedan ska gå till henne och hennes vardag som tyvärr har blivit en kamp mot cancer.

Jag och Viktor körde dagens mil i skidspåret där jag började åka skidor som barn när jag precis hade lärt mig gå. Mina första kilometer kan ha varit till förskolan, men annars var det i elljusspåret intill som gällde. Nu sitter jag i mitt underställ med en varm kopp choklad innan det är dags för att duscha och åka iväg för att fira lilla julafton tillsammans med min äldre bror och hans familj. Här är det ingen stress. Vi njuter av att umgås med varandra.

längdskidor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.