Äntligen har vintern och första snön anlänt till Stockholm. Det var riktigt mysigt att komma ut imorse och mötas av det vita täcket. Går igenom vintergarderoben samtidigt som jag planerar packning inför en helg med längdskidåkning i Högbo. Under höst och vinter 2012-2013 bjuder Helly Hansen på en del nyheter i deras kollektion. En av de stora nyheterna är H2 Flow ™ tekniken. Jackan är tänkt att bäras som mellanlager i ”tre-lager-systemet” eller som endast jacka. Självklart så beror det på vad det är för temperatur ute. Nyckelorden är låg vikt, system för luftcirkulation, mekanisk ventilation och isolering.

H2 Flow ™-teknik står för Hollow Heat Flow technology. Vilket innebär hålig värmeflödesteknologi. Själva fodret är alltså ”håligt”. Helly Hansens egenutvecklade teknik handlar om att förena isolering av både negativa och positiva utrymmen. Mekaniskt justeras det efter aktivitet och väderförhållande. Perfekt för den som kör aggressiv skidåkning och blir ordentligt varm för att sedan sätta sig i liften där man sedan hinner bli nerkyld.

 

•H2 Flow™  tekniken
•Unikt lager av Polartec® 200g
•Ventilations dragkedjan YKK
•Ribstop yttertyg
•Blue Sign™-godkänt tyg

Pris: H2 Flow™ Jacket 1 700 kr

Helly Hansen på Drottninggatan i Stockholm.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.