Jag är verkligen en tjej som trivs på landet. Men skulle bli tokig om jag inte fick lite av båda världarna. Under veckorna blir det långa dagar inne i stan. Idag när jag väl avslutade veckan istan var det skönt att komma ut till världens bästa Ö. Att det regnade gjorde ingenting. Jag drog på mig löparskorna och stack ut på en runda i regnet. Väldigt skönt! Gillar att det bara vara jag under hela rundan. Jag såg inte skymten av någon annnan. Det kan inte bli mer avkopplande än så? Dagens pass vara inget mer än skön löpning. Körde fartlek i lätt backe under några kilometer för att se hur benen fungerar. Helt ok. Nu är det snart dags att säga tack och godnatt. Imorgon inviger vi SATS i Danderyd.

20120824-233007.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.