Bloggar om träning har fått äran att vara involverade när SATS öppnar sina nya anläggningar. Det är en resa som ska bli väldigt rolig att göra. Imorgon öppnar SATS i Västerås och är du i krokarna tycker jag att du ska åka dit för att träna och mingla tillsammans med oss. Våran alldeles egna MarathonMia ska föreläsa om min hennes från “Storrökande Glamourtittare till framstående Ultralöpare” –  En föreläsning som jag har längtat efter sedamn jag träffade Mia för första gången.

Självklart bjuder vi våra bloggläsare på exklusiv träning. Invigningsschemat för SATS Västerås hittar du här.

Bloggschemat:

11.15 föreläsning med MarathonMia

14.00 deadball (ny klass!) med Pernilla Gunnskog

15.00 yoga med Jessica Clarén

Du anmäler dig till klasserna i receptionen!

Nästa helg inviger vi SATS Danderyd med ungefär liknande schema och den 15 september kör vi i Malmö. Bloggar om träning är på turné kan man säga. Så kom förbi med familj eller vänner och träna och säg hej. Ses där!

2 svar på ”Bloggar om träning”

  1. Kul! Jag hoppar över Västerås imorgon och stannar hemma och laddar för the big bang på Söder imorgon kväll! Midnattsloppet går av stapeln och jag kommer förmodligen att vara överallt och ingenstans som det verkar… :) Kör hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.