Lördagen den 18 augusti slår SATS Västerås upp portarna i köpcentret Kvarteret Igor som ligger på Vasagatan 25 intill Stortorget i centrala Västerås. Träningscentret byggs på taket i Västerås modernaste galleria för att skapa en träningskänsla utöver det vanliga.

Bloggar om träning kommer att finnas på plats och dagen till ära bjuda er bloggläsare på träning och föreläsning. Där bland annat en av Sveriges mest populära instruktörer Jessica Clarén kommer att köra både en cykel och en yoga. Jessica är en omtalad instruktör och har instruerat på en rad olika stora träningsevent genom åren. Du har även möjlighet att lyssna till en föreläsning med Mia Thomsen som är känd som MarathonMia och ultralöperska. Inte minst får ni testa SATS nya grupptränings koncept Deadball.

Deadball:

I DeadBall använder vi en 3 kilo tung, stor och mjuk dynamax boll, tillverkad så att den faller död i marken om du släpper den.

Klassen är 45 minuter lång och avslutas alltid med en rolig och effektiv DeadBall Challenge. Träningen utförs mestadels i par och utmanar styrka, snabbhet och spänst.

Ni hör ju! Det går inte att missa.

Ni som inte bor i Västerås, men kanske har kompisar där – tipsa dem gärna om detta! Efter Västerås fortsätter touren på premiäröppning SATS Danderyd den 25 augusti och till Malmö den 15 september (mer information kommer!)

Körschema på SATS Västerås (aktiviteter som är exklusiva för bloggläsare);

11.15 – 12.15: Föreläsning i lilla salen med Mia Tomsen.

14.00 – 14.55: Deadball i lilla salen med Pernilla Gunnskog

15.00 – 15.55: Yoga i lilla salen med Jessica Clarén.

Anmälan till respektive bloggaktivitet/klass sker i receptionen på plats den 18/8.

Sats Västerås har features som:

•1 913 kvadratmeter stort i 3 plan. •Stora fina och välplanerade träningsytor, •En väl tilltagen konditionsavdelning, •Tre inspirerande gruppträningssalar, varav en cykelsal. •MiniSats (barnpassning) •Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande parkeringshus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.