And I love it! Ikväll har jag varit ute på en cykelrunda på cirka 70 minuter. Den började med strålande sol. Efter någon kilometer får jag bromsa in från 40 km/h till noll då det helt plötsligt dök upp två små ponnies ur diket. Då var det bara att fösa över dem till en härlig plats för bete medan jag bad en man stanna och hålla uppsikt över dem då trafiken är rätt tung just där. Själv cyklade jag vidare till närmaste stall för att informera om att de smitit. De såg förövrigt otroligt lyckliga ut när vi möttes vid väggrenen. Det är härligt med hästar. Ibland kan jag tycka att det är synd att jag valde att lägga ner ridningen och hästhoppningen. Det är otroligt kul. Men tidskrävande som mycket annat.

Jag cyklade vidare och när jag kom till en backe där jag brukar ligga kring 56-57 km/h då hoppar det ut ett rådjur på vägen. Där fick jag mig en fin adrenalinskjuts. Det hade inte varit jätte kul om jag kommit längre än jag gjort då och kommit upp i högre fart. Efter rådjuret satte världens skyfall in och balanserade adrenalinet. Måste säga att jag älskar alla typer av väder och årstider som vi har här i Sverige. Det är ingenting jag säger för att försköna bloggen på något sätt. Jag triggas igång av att träna när det piskar mot kinderna. Det kommer antagligen med från min uppväxt då jag var väldigt mycket utomhus i ur och skur. Som jag uppskattar det. Dagens runda kändes lätt och kanske har en dag med vila med lek och god mat varit bidragande förutom regnet som piskade på armar, ben och i ansiktet.

2 svar på ”En händelserik runda”

  1. Men oj vilka överraskningar. Inte så att man tar det försiktigt ”ifall det skulle dyka upp några ponnies på vägen”. Tufft att köra på trots regnet, det var en ordentlig skur igår!

    1. Nä man kan liksom inte fundera över vad som skulle kunna dyka upp eller hända då skulle jag antagligen inte våga cykla. Hur går det för dig och din cykel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.