Dagens träning har så här långt blivit ett femtonminuters pass magträning med Sofia Boutella genom Nike Training Club-appen och en uppvärmning iform av gräsklippning. Sofia är verkligen en fantastiskt dansare som kan göra fascinerande rörelser med hennes kropp. Bara under det här magpasset märker jag hur enormt långt ifrån jag är med min rörlighet är i jämförelse med hennes.

När jag ser henne kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på mina dansdagar och då hon var med i en rad olika reklamfilmer för Nike. Det här året var ett av de bästa åren på The Nike Convention som numera heter The Nike Blast. HÄR kan man se en bild från eventet på mig in action (den blonda närmast spegeln). Man kan också se var klädinspirationen kom från. Kul att se tillbaka på hur träningslivet såg ut då och hur det ser ut idag.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.