Medan de flesta andra cyklister är långt inne i säsongen och har hunnit cykla hundratals mil samt tävlat en del så har jag precis avklarat pass nummer två för den här säsongen på min gamla blå. Med andra ord långt i från en cyklist som man kan tänka sig.

Som jag skrev igår. Jag tycker om att cykla och det är ett fint komplement till löpningen. Ikväll gav jag mig ut på ett kortare pass på några mil med upplägg tempoväxlingar (cykeldatorn är på vift). Jag drömde mig tillbaka till Mallorca när vi var DÄR och cyklade för några år sedan. Där hade jag en grym cykel som tog mig med på fantastiska farter i nerförs och tuffa stigningar. Det är en materialsport och JA det gör skillnad. Den dagen jag tar mig råd att köpa en ny cykel kommer jag att cykla på moln och antagligen blir det då även mer cykling på bloggen.

Till min plankutmaning.

I dag har jag plankat i 3 minuter totalt. Seven more to go.

Hur går det för er med träningen?

20120702-203249.jpg

20120702-203353.jpg

7 svar på ”Landsvägscykling”

  1. 5 minuter planka. 5 minuter kvar. Idag var plankan riktigt tung. I går var de lätt som en plätt.

    1. Underbart att komma ut igen. :) Har saknat cyklingen men haft lite svårt att få tid för allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.