Startade dagen med en kopp kaffe i sängen framför nyhetsmorgon. Härligt att kunna ta det lugnt. För att sedan förflytta mig till frukostbordet och någon timme senare ge mig ut på morgonlöpning. Heltklart bra start på dagen. Nu har jag ätit frukost Nr2 iform av kokospannkaka. Jag har stretchat ordentligt vilket antagligen är min akilleshäl vad det gäller mitt baksidalår som jag har problem med.

Bara ett minus under den här dagen så här långt. Har bråkat med vår grästrimmer som inte vill starta. Tänk om jag hade mer tålamod för de här grejerna. Vad gör man när en grästrimmer inte går igång? En person som kan mekaniska ting skulle kanske skruva upp och hitta problemet? Tror inte att min man skulle uppskatta om jag gjorde det. Risken för att den kommer fungera ännu sämre är rätt stor. Ogillar starkt när jag inte klarar mig själv.

Nu ska jag ge den en chans till och sedan lämna den för att hugga tag i annat.

20120518-112448.jpg

20120518-112539.jpg

20120518-112604.jpg

2 svar på ”Morgonlöpning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.