Nu är vi snart i Mora för nummerlappsuthämtning, innan vi fortsätter mot Sälen där vi ska bo den här helgen.

Jag känner mig piggare. Känner en härlig vittring av Vasan och håller mina tummar hårt för att jag ska vakna upp pigg som en lärka imorgon bitti. Har precis berättat för Sara vilken skön känsla det är att komma i mål. Det spelar faktiskt ingen roll vilken tid det blir eller hur man ser ut. Det grymma är att man genomfört det. Många tycker att tre mil är kort. Men tre mil är tre mil och ”långlopp” för många elitåkare. Jag kan inte bli annat än att bli skidsugen när jag tänker tillbaka .

Under bilfärden har vi gjort ett middagsstopp. Äntligen kände jag mig hungrig och matglad igen.

Här laddar Snabbafötter med en rejäl pastatallrik.

20120224-210830.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.