Idag lanseras Vasaloppets nya App och jag ligger hemma med feber. Har känt mig hängig till och från de senaste två veckorna så det kanske var lika bra att det bröt ut på något sätt. När jag inte sover blir det lite tv och lite dator. Ögonen rinner, njurarna bultar och det gör ont i hela kroppen. Med Alvedon orkar jag kolla på tv och ligga med datorn på magen. Tidigare idag hade jag fått ett mail om Vasaloppets nya app. Alla med iPhone eller Android kan ladda ner appen helt gratis. Du kan du följa så många deltagare som du vill. Du kan bevaka alla de olika loppen under Vasaloppsveckan. Jag som ska åka TjejVasan kan kontinuerligt få alla nyheter som publiceras direkt in i mobilen. Synd att appen lanserades så kort innan.

Vasaloppet har tagit fram den här appen i samarbete med Ericsson och utvecklare är företaget The Mobile Life.

Om du vill följa någon utgår du med vilket lopp den du ska följa ska delta i. Du kan söka efter deltagaren via startnummer eller namn.
Antalet bevakningar är obegränsade och kostar 7 kronor per deltagare och lopp.

När du köpt en bevakning på en deltagare i ett lopp får du kontinuerligt passertider från alla de officiella kontrollerna som loppet passera. Du får också en uppskattad tid för när deltagaren beräknas komma till nästa kontroll eller i mål. Tiden baseras på genomsnittshastigheten men tar inte hänsyn till väderförhållandena eller några andra eventuellt påverkande faktorer.

Appen finns för nedladdning här för…
iPhone:
http://itunes.apple.com/app/id499891208?mt=8

… och här för Android:
https://market.android.com/details?id=se.vasaloppet.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNlLnZhc2Fsb3BwZXQuYW5kcm9pZCJd

20120221-172635.jpg

2 svar på ”Vasaloppets App”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.