Hänger i Åre tillsammans med finfint sällskap av Sara, Kenth, Viktor, Sofia, Anders och deras lilla dotter. Här är det gott om snö och ja det är även gott om människor. Det blir lite liftköer så är väldigt tacksam över superfint sällskap och att det är ca minus fem grader. Mer varmt än kallt. Backarna är lite uppkörda på sina ställen men annars är det fint. Självklart använder vi oss alla av MySkiStar-appen för att hålla koll på våra åk och rolig statistik kring det.

Nu är det dags för lunch som Sofia och Anders står för i dag det vaknas smarrig soppa och goda tilltugg till det.

20120217-131359.jpg

20120217-131438.jpg

20120217-131515.jpg

2 svar på ”Skidåkning i ÅRE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.