Det går så där med träningen just nu. Min kropp har inte velat vara med mig den här veckan. Tisdagens skidpass gick bra. Trodde dock att den här hängigheten skulle bryta ut till något annat. Nix igår var jag istället super trött och allmänt hängig. Det blev en tidig kväll med lite hjärtligt firande med kärleken (utan träning tyvärr).

Ska göra ett nytt tappert försök med att träna i eftermiddag. Ikväll ska det packas. Bilden styr mot ÅRE efter jobbet imorgon tillsammans med väldigt trevligt sällskap. Ser fram emot den här helgen och jag vill verkligen inte vara trött och hängig där uppe.

Jag ska få testa MySkiStar-appen för första gången. Någon av er som har testat den och kan ge mig tips på hur man bäst använder den?

20120215-080816.jpg

3 svar på ”Åre – Here we come”

    1. Typiskt såg aldrig dig. Drog med mig ännu mer hängighet hem tyvärr. Nu ska det här bort en gång för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.