Efter The Nike Blast i Globen har jag inte känt mig hundra procent i kroppen.
Förkyld, ont i huvudet och annat som ingår i en typisk förkylning. Jag har tagit det lugnt med träningen men jobbat på som vanligt och haft möten i olika projekt.

Det är sällan jag hinner engagera mig att delta i olika tävlingar på nätet men för ett tag sedan när jag besökte Spark i baken såg jag att Terese hade en tävling på bloggen där man kunde vinna ett par löpartights om man skickade in en bild på en träningsoutfit. Jag skickade in en av mina ”BODYATTACK-outfits” och VANN! Tack! Man kan aldrig få för många löpartights vilket var min tanke när jag skickade in bidraget. Är det något jag verkligen sliter på så är det träningskläder, träningsskor och inte minst just löpartights.

Den här helgen har vi besök av brorsdotter som ska få bestämma vad hon vill göra. Simmare som hon är vill hon gärna besöka Eriksdalsbadet och göra två pass där innan hon åker hem. Som hon själv sa man måste träna för att göra bra resultat. Klart man måste. Själv ska jag försöka klämma in ett längdskidpass. Har lite ångest inför Tjejvasan och får inse att det blir att köra ett pass på tre mil den dagen på ren vilja.

20120211-120809.jpg

4 svar på ”Händelserik vecka!”

  1. Med din envishet går säkert Tjejvasan jättebra ändå!

    Det brukar ju vara riktigt härlig stämning och kul med allting runt om också. Ses kanske där eller i spåret om ett par veckor då…:)

    1. Det vore kul om vi ses där. Jag är dessvärre liggandes i feber nu. Men det var jag för två år sedan också precis innan… Så det är inte kört än. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.