Själv utrustar mig med massor av reflexer. Som reflexväst, pannlampa, ser till att ta kläder som har reflexer, sedan gillar jag, ni vet de här som man kan slå fast på armar och ben? Några stycken av dem brukar jag se till att få på mig.

Jag kanske skulle kunna ha icebugs ibland. Men jag har det aldrig. Tycker att det går väldigt bra att springa utan, när snön ligger tillsammans med sand på marken. För mig är även själva outfiten viktig, att den är funktionell och sitter bekvämt. Jag tycker inte att man ska ha saker som stör på något sätt. Bra skor såklart! Här har jag skapat bra förutsättningar för att min löprunda ska bli bra oavsett hur dagformen är.

Visst är det underbart att få komma ut efter en hel dag inomhus?

20120125-083730.jpg

6 svar på ”Hur rustar du dig för vinterlöpning i kvällsmörkret?”

  1. Sä härligt att någon mer ser ut som en vandrande reflex, man ser så många som inte syns förens dom är bara något 10tal meter ifrån en.. Jag har dessutom en pytteliten röd lampa i bak i pannlampans band för oftast så bländar inte bilar av då och lite extra ljus kl 0530 på morgonen gör ju inganting.. hahaha kör hårt åsa.. det gör vi!!

  2. Jo, rustningen ser ut på ungefär samma sätt, men transporten är annorlunda. Här längdskidas det i den utstyrseln. Fast inte idag, under -20 så är jag inte någon riktig skidåkare :)

    1. Förstår att du är lycklig som bor där du bor nu. Det ska vara vinterland så här års. Älskar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.