Första dagen hemma efter en fantastisk vecka i Tänndalen. Idag har det faktiskt snöat utanför fönstret här på Värmdö men inte tillräckligt för att det ska bli vitt och vackert. Jag har passat på att ta sovmorgon idag, jag har packat upp mina väskor, hunnit tvätta ett par maskiner, städat upp här hemma. Kört ett pass tillsammans med NTC-appen. Tanken var att hålla mig allmänt lugn idag så här fredagen den trettonde. Jag har lyckats bra och är inte speciellt skrockfull. Men kan konstatera att det har passat bra med en lugn dag.

Ser tillbaka på en vecka med fantastiska skiddagar och får vara nöjd med det som jag lyckades åstadkomma. Kanske hade jag kunnat klämma in någon timme till i backen och kanske några mil till på längdskidorna. Men jag är väldigt glad att jag prioriterade extra sömn vissa dagar. God mat, varmchoklad, gotta och vin vissa kvällar. Jag äter inte efter någon speciell diet men jag är överkänslig på socker och bör undvika det i bästa möjliga mån, för att orka träna och för att inte få konstiga reaktioner på huden osv. Jag mår bäst av så naturliga råvaror som möjligt och att avstå från rött kött. Kan inte skryta med den bästa kosten under de här dagarna, men säkert inte den sämsta kosten heller. Idag återgår jag dock till mitt vardagliga liv igen med blandade känslor. Saknar snön…

20120113-222220.jpg

 

 

4 svar på ”NTC- Nike Training Club!”

  1. Hej! Undrar om du kanske vet om det finns något ekologiskt/Holistic BCAA som du kan rekommendera?

    Jag har länge varit nära på att klicka hem BCAA men vill gärna köpa något som är så ”naturligt” som möjligt. Har använt proteinpulver från Holistic fram tills nu och vad jag förstår innehåller deras produkter i stort sett bara naturliga ingredienser och inga tillsatser. Men jag hittar inget i Holistics sortiment som motsvarar BCAA, vad kan du rekommendera? Jättetacksam om du kan tipsa om något.

    1. Kul att du gillar Holistic. Jag har själv ingen koll på den produkten. Inget jag känner igen från Holistics sortiment. Men jag ska ”forska”vidare i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.